Gastenboek

Indien u van het gastenboek gebruik wilt maken, gelden de volgende regels: 

Respecteer elkaar: wij dringen erop aan dat u geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende of anderzijds verwerpelijke berichten plaatst. Dit resulteert in verwijdering van het bericht en blokkering van uw toegang tot het gastenboek. 

In onze cinema's is amateurprostitutie niet toegestaan. Oproepen voor betaalde sex worden verwijderd.
De dames die in onze cinema's werken staan keurig bij ons ingeschreven. Zij mogen wel berichten plaatsen als zij dat wensen, dit is bekend bij de web-afdeling. 

Dit gastenboek is bedoeld voor bezoekers van de cinema's van Sandereijn BV. Reclame voor cinema's van derden wordt verwijderd. 
Ook het afspreken op openbare plaatsen (zoals parkeerplaatsen, bossen, etc) of op een privé adres is via dit gastenboek niet mogelijk. Deze berichten worden verwijderd.

Dit gastenboek is in de eerste plaats bedoeld voor afspraakjes. Klachten kunt u via het contactformulier aan ons kenbaar maken, of spreek eenvoudig een van onze medewerkers aan in de winkel.
Dit is een gastenboek, geen klachtenboek!

Berichten plaatsen in het gastenboek is volledig anoniem, wees voorzichtig met het verstrekken van uw gegevens! Geef nooit een e-mailadres, telefoonnummer of adres!
Schrijf een bericht in het gastenboek.

Bekijk hier mijn gastenboek.


  • Banner Lily blog
  • Koppelcinema.nl