Vraag het de seksuoloog!

U bent welkom met al uw vragen rondom seksualiteit bij de Online Seksuoloog!

Een seksuoloog behandelt bijna alle seksuele problematiek zoals erectiestoornis, pijn bij het vrijen, orgasmeproblematiek, opwindingsstoornis, seksuele overgangsklachten, seksuele relatie, seksuele oriëntatie, seksverslaving, genderidentiteit, voorkeuren die een probleem vormen voor u of anderen, intimiteitsproblemen,…

Seksuele problemen komen veel voor. Uit onderzoek is gebleken dat zo’n 40% van de vrouwen en 30% van de mannen met problemen kampt. Maar weinig mensen zoeken hulp en dat is jammer!
Veel problemen zijn relatief eenvoudig te behandelen en zouden geen belemmering mogen vormen voor een gezond seksleven. Door problemen aan te pakken kunt u uw seksleven optimaliseren en weer/meer genieten!

U bent van harte welkom in mijn online praktijk. Dit wil zeggen dat therapie meestal verloopt via skype, e-mail of telefoon. Zo kunt u gemakkelijk en snel antwoord krijgen op uw vragen.
In de regio Zeeuws Vlaanderen zijn eveneens persoonlijke consultaties in de praktijk mogelijk. De praktijkruimte is gelegen in de gemeente Hulst, dicht tegen de Belgische grens.

Twijfelt u of uw probleem te behandelen is? Of vraagt u zich af wat de behandeling inhoudt in uw geval? Neem vrijblijvend contact op en ontdek de mogelijkheden!

Voor meer info: http://www.onlineseksuoloog.com

Wilt u graag eenmalig advies vragen kan dat via de Advieslijn: 0900 33 000 40 (€1 per minuut).
U belt dan direct met de online seksuoloog! De advieslijn is dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 11:00 uur en op dinsdag- en donderdagavond van 20:30 tot 22:30.

 

 

 

 

 

  • Banner Lily blog
  • Koppelcinema.nl